TBWL: Sluttspillet er satt opp!

Det er likevel fortsatt spenning rundt hvilke lag som blir beste treere, og de siste kampene denne uken blir avgjørende for flere lag.

Gruppe 3 er ferdigspilt og der har Skogsvåg IL og Kjøkkelvik IL gått videre. Tornado Bergen FK tar også en av kvartfinaleplassene som går til de to beste treerne.

I gruppe 2 har Baune 2 stukket av med gruppeseieren etter full pott i gruppespillet, mens Nordnes IL ligger an til å kapre andreplassen. Kalandseid IL kan imidlertid snike seg inn på andreplassen dersom de enten slår Sartor FK med stor margin i siste runde. De kan også gå videre med tomålsseier eller mer dersom NBK 2 ikke går forbi Søfteland på poeng i gruppe 1. Kalandseid kan da bli nest beste treer.

I gruppe 1 har Sleipner sikret gruppeseieren, mens Søfteland ligger an til andreplassen. Nordhordland BK 2 kan likevel kapre andreplassen dersom de slår Sleipner i siste runde. I tilfelle vil Søfteland likevel være videre som nest beste treer.

Legg igjen en kommentar.


2 × = sixteen

Du kan bruke disse HTML-taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>