Prematch: TBFK- Nore Neset, Finale TBWL

Taktikk illustrasjon

For førstegang i historien spelar Tornado Bergen Fk finalekampen i si eiga turnering, Tornado Bergen Winter League! Då følte vi at det var naturlig å høre litt kva trenerane tenker om oppkjøringa til sesongen, TBWL og sjølvsagt finalen på “Myra” lørdag kl 11.00

 

Vi har fått en fantastisk start foran årets sesong, først med opprykk til 5.divisjon etter som Krabbetor trekte laget sitt, deretter med avansement i Tornado Bergen Winter Leauge. Nå står finalen for tur, og det er første gang i klubbens historie at vi i hele tatt går videre fra gruppespillet i egen Winter Leauge. Så vi har med andre ord en spennende sesong foran oss!

Det har nå gått tre månder siden vi tok på oss treneransvaret for klubben. Denne vinteren har vi brukt til å skape en treningskultur og vektlagt mye spill i øktene. Vi har hatt brukbare treningsforhold, men i perioder har snøfallet stoppet oss. Vi har spilt 6 treningskamper til nå, med 5 seierer som fasit.

Vi veit ikke så mye om motstanderlaget til lørdagens finale, så det blir et spennende oppgjør på Nygårdsmyren! Vi er spente på hva som møter oss på motsatt banehalvdel, men vi som trenere er så godt som sikre på at startoppstillingen vi velger klarer å gjøre jobben så lenge vi jobber for hverandre og viser samme vinnervilje som laget har vist så langt i Tornado Bergen Winter Leage.

Når det er sagt må vi også skryte av spillergruppen. På lik linje som tidligere år har den eldre garde (dere vet hvem dere er) igjen sagt at de skal trappe ned og fokusere på familie og unngå alvorlige skader etter som kroppen begynner å forfalle med årene. Men likevel er de engasjerte i klubben og stiller opp uten spørsmål når de ser at laget trenger det. Kudos til de!

Foran årets sesong har vi hentet inn flere spillere fra Nordfjordområdet for å få en mer stabil treningsgruppe og heve nivået på laget. Vi holder oss til klubbens visjon om å ha tilhørighet til hjemmelige trakter, og være en klubb for det sosiale og skape et fellesskap. Det vil etterhvert komme egne spillerportrett på hjemmesiden, der dere kan se hvem som er både nye og gamle i stallen.

Det skal likevel være konkurranse om plassene, og hver enkelt spiller må fortjene en plass i startoppstillingen. Selv ikke vi som spillende trenere er garantert en plass i startoppstillingen, så vi håper bare at vi har selvinnsikt nok til å se at noen fortjener en startplass mer oss selv.

Klubben og spillergruppen har fått en positiv start etter forrige sesong, og vi håper at vi klarer å holde nivået utover sesongen og heve oss til å bli et bedre lag. Men denne jobben blir gjort på treningsfeltet, så vi er avhengig av at spilleren møter opp og gjør jobben der! Ingenting kommer av seg selv….

Mvh Ole Andreas “Oen” Solheim og Erik Hammersvik

Legg igjen en kommentar.


five + 8 =

Du kan bruke disse HTML-taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>