En liten godbit til våre følgere!

Taktikk illustrasjon

Kjære trofaste lesere.

Det var en enorm respons på antall klikk på vårt forrige referat, så derfor har vi valgt å belønne ivrige lesere med muligheten til å stikke av med en liten godbit hvis dere klarer å tippe korrekt resultat i begge våre to kommende kamper i Tornade Bergen Winter League.

Denne uken prøver vi altså noe nytt der du som følger siden vår får sjansen, helt risikofritt, til å stikke av med et gavekort til en verdi av kr. 500 spenn på en restaurant etter ditt ønske.

Vi møter Ny Krohnborg 17.02.15 klokken 1900, og Bergkrystall 19.02.15 (vet ikke tiden i farten). Det vil med andre ord si at fristen for å melde inn resultattips er klokken 1900 i morgen, og at resultatet blir klart torsdags kveld.

For at dette skal bli enkelt for deg, erstatter du «X’ene» under og limer det inn i kommentarfeltet på facebooksiden til Tornado Bergen.

Vi er såpass friske i sesonginnledningen at dersom du tipper riktig resultat i begge kampene OG gjetter korrekt på hvor mange mål Mjessi scorer i disse to kampene til sammen; ja da dobler vi gavekortet til kr. 1000. Skulle to eller flere stå med samme resultattips, vil Mjessi-variabelen bli avgjørende.

Tornado Bergen – Ny Krohnborg:      X – X

Tornado Bergen – Bergkrystall:          X – X

Antall Mjessi-perler:                            XX

Lykke til!

Legg igjen en kommentar.


× 5 = ten

Du kan bruke disse HTML-taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>